Afbeelding

VW- Audi Center Balen

Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 1984 garant staat voor het kwalitatief uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. Omwille van onze goede service en eerlijke prijs groeit onze garage nog steeds.

Nick Luyckx heeft sedert 2002 de touwtjes in handen. Eerst is hij gedurende een periode van 5 jaar in dienst geweest bij zijn neef, de oprichter. Op deze manier heeft hij al zijn technische kennis opgedaan. Momenteel staat hij vooral in voor de dagelijkse leiding van de zaak en de aankoop van de wagens. Wanneer nodig helpt hij nog bij het stellen van de moeilijkere diagnoses.

Op het bureel zijn Stan en Annelies het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de zaak en aan de telefoon. Stan, de vader van Nick, is verantwoordelijk voor de verkoop van de wagens terwijl Annelies voornamelijk de facturatie voor haar rekening neemt.

In de werkplaats staan Marcel, Rudy, Kevin en Nick (Van Baelen) voor U klaar met hun motivatie, kennis en hun jarenlange ervaring om uw auto vakkundig onder handen te nemen. We hebben dus alles in huis om U met raad en daad bij te staan.

Als merkspecialist weten we precies hoe we uw auto zo goed mogelijk kunnen onderhouden.

Afbeelding

Verbouwingen

Momenteel zijn wij aan serieuze verbouwingen bezig. Dit zal minimale problemen met zich meebrengen. We blijven de volledige periode geopend en werken door in onze bestaande werkplaats. Er wordt een nieuwe werkplaats gebouwd met vooraan de burelen en wachtruimte.

In een later stadium wordt ook de bestaande werkplaats volledig aangepakt. Dit alles om onze klanten ook in de toekomst te kunnen blijven helpen en mee te gaan met de modernste technieken.

Afbeelding

U zoekt een nieuwe auto?

Ook voor jonge tweedehandswagens moet je bij ons zijn. De auto’s worden zorgvuldig uitgezocht. En met de uitgebreide garantie van 12 maanden maken wij het verschil. Wij leveren elke auto af met een groot onderhoud, goede banden en remmen. We kijken de auto op meer dan 100 punten na zodat wij zeker zijn dat hij volledig in orde is bij aflevering aan de klant.

Al onze auto’s hebben het gedetailleerd keuringsverslag en natuurlijk het kilometercertificaat van Car-Pass. Ook na uw aankoop helpen wij U graag snel en doeltreffend verder. Heel regelmatig kunnen we ook nieuwe stockwagens aanbieden. Houdt dus zeker onze website in de gaten!